Home
Om Starbaek
Produkter
Nyheder
Brugtsalg / Tilbud
Kontakt
Nyhedsbrev
Forhandler login

Kirker:
  I kirker:
    Lydanlæg
    Elektronisk salmenum-
     mertavle
    Teleslynge
  Sognegårde/møde-
   lokaler
  Transportable lydanlæg

STARBAEK
Gl. Skolevej 16
DK - 5462 Morud
Denmark
Tlf: +45 65 963 600
info@starbaek.com
www.starbaek.com

Home > Kirker > I kirker > Lydanlæg

Lydanlæg

Lydanlæg til kirker er noget helt specielt, da langt de fleste kirker har meget lang efterklangs tid.

Det er den lange efterklangs tid der gør taleforståelsen dårlig, da man høre den samme lyd flere gange fra refleksioner fra loft og vægge.

Tidligere løste man opgaven med at sætte flere højttalere op ned gennem kirken og spille laverer på hver enkelt højttaler, så refleksionerne ikke blev så kraftige.

Ved computerberegninger som bla. ITEC har udviklet viser det sig at når man bruger flere højttalere giver de forstyrrelser på hinanden, som kan betyde at to mennesker som sidder ved siden af hinanden ikke har samme gode/dårlige taleforståelse.

Hvis man som ITEC bruger en lang højttalere med op til 26 enheder i og lader en computer beregne og styre lyden med op til 8 forstærker kanaler, så kan man lave en lyd med meget god taleforståelse som er meget bedrer end den naturlige akustik som er i en kirke. Ved at styre lyden kan man undgå refleksioner fra loft og væge samt få en ens lyd dækning hele vejen ned gennem kirken.

Få et anlæg på prøve helt gratis i din kirke da det er den eneste rigtige måde at høre et nyt lydanlæg på, da computer simulation aldrig bliver 100% som i den virkelige verden.

Hesels.dk